TELTHALLER – PRIS MOT KVALITET.

priskalkulator!

Telthaller assosieres med midlertidige konstruksjoner som etter definisjonen skal være billig.
En analyse av markedstilbudet viser svært store prisforskjeller mellom tilsynelatende svært liknende konstruksjoner.
Hva er egentlig forskjellen mellom de billigste konstruksjonene av telthaller som finnes på markedet og løsningene levert av anerkjente produsenter?
Forskjellen ligger i detaljene. Når man bestemmer seg for å kjøpe en telthall, er det nødvendig å ha klart hva som virkelig påvirker kvaliteten og prisen på en telthall.

I henhold til loven er telthallene ansett som konstruksjoner med kort bruksstid, og noen leverandører tilbyr billige telthaller som sesongobjekter.
Dette navnet skal vise til lavest mulig tillat snø- og vindbelastning av slike sesongtelthallene, og derfor anbefaler produsenten å demontere hallen for vinterperioden.
Billige, midlertidige telthaller skiller seg betydelig fra flerårige konstruksjoner.
Sesonghaller har derfor en struktur laget av de billigste og minst holdbare materialene. I tilfelle av sterk vind eller tungt snøfall på fjell, kan en sesonghall vise seg å være en dårlig løsning i løpet av sesongen.
Pol-Plan tilbyr utelukkende telthaller tilpasset den lokale snø- og vindsonen i samsvar med plan- og bygningsloven. De er flerårige strukturer (36 måneders garanti, beregnet brukstid minst 10 år) baserte på utprøvde og attesterte løsninger.
En liste over jobbene utført av Pol-Plan inkluderer telthaller for kunder fra Sverige og Norge med påkrevd motstand mot snølast på opp til 350 kg/m2.

Et modulært skjelett for en hall av aluminiumsprofiler garanterer nødvendig holdbarhet og styrke, og samtidig er den lettere og bedre beskyttet mot rust enn stålkonstruksjoner. Telthallene fra Pol-Plan er et fullstendig funksjonelt alternativ til tradisjonelt bygde lagerhaller, og takket være lett konstruksjon er disse mobile løsninger – montering og demontering varer i 1 -3 dager.
Sertifiserte materialer garanterer sikkerhet.
Automatisert produksjon av hallens elementer i henhold til beregningene som inngår i den tekniske dokumentasjonen for en bestemt hall, sikrer høy og gjentatt kvalitet og holdbarhet, i motsetning til ofte uprofesjonelt sveisede, billige stålrør.
På hvert trinn av produksjonen av telthallene, er det implementert mekanismer for kvalitetskontroll.
Alle materialer som brukes i konstruksjonen av et telthall er sertifisert.
PVC-duken som brukes som veggkledningen består utelukkende materialer av høyeste kvalitet fra de europeiske selskapene SATTLER og HEYTEX og har alle nødvendige sertifikater i forhold til sikkerhet og brannmotstand.
Kvalifiserte medarbeidere er en forutsetning for å opprettholde høy kvalitet.

Pol-Plan investerer i sine ansatte og tilbyr attraktiv lønn, gunstige arbeidsforhold og faglig opplæring. Dette gir utslag i kvaliteten av telthallene.
Det kan godt være at den tiltrekkende lave prisen er et resultat av lave lønner til ansatte, noe som kan føre til dårlig kvalitet. Uten et velfungerende team av erfarne medarbeidere er det vanskelig å utvikle et selskap med et godt omdømme på det europeiske markedet.
Også når det gjelder monteringen av hallene, er lang erfaring av medarbeiderne våre som kan overholde fristene selv under vanskelige forhold avgjørende.
Mange kunder opplever forskjell mellom den avtalte og den virkelige monteringsdatoen når de velger det billigste tilbudet.
Kvalitet har sin pris og når du bestemmer deg for å kjøpe en telthall, er det interesant å vite hva som kan skjule seg bak den ekstremt lave prisen.

HVORFOR TELTHALLER?


  • et kostnadseffektivt alternativ i forhold til permanente lagerhaller
  • mobilitet, rask montering og demontering (1–2 dager)
  • holdbarhet – minst 10 år
  • motstand under ekstreme værforhold – vind, snø, hagl, regn
  • løsninger som er tilpasset individuelle behov (grinder, vinduer og dører, bekledning med paneler, oppblåsbart tak)

0+
telthaller/år
Fornøyde kunder:
Telthaller volkswagenTelthaller bmw
Telthaller kghmlotto
Telthaller bonduellealcatel
azotybudka
Telthaller audiskoda
VI BYGGER
0
hvert år

VI OPERERER GLOBALT

Kvaliteten på våre telthaller verdsettes av kunder fra hele verden.

SPITSBERGEN, OMAN, NORGE, SAUDI-ARABIA, RUSSLAND, HELLAS, FRANKRIKE, TYSKLAND, STORBRITANNIA, SPANIA, NEDERLAND, ITALIA

Kvaliteten er bekreftet med standarder og sertifikater:


telthaller tuv sud logo
gsi
BLAUE ENGEL
CE

Våre telthaller tåler særdeles ekstreme forhold!
ADAM MICKIEWICZ UNIVERSITET POLARSTASJON – SPITSBERGEN
Konstruksjon i aluminium – snølast 150-250 kg/m²!

POL-PLAN Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 42/44, 62-060 Stęszew / Zamysłowo

POL-PLAN Vertriebs GmbH & Co. KG Im Technologiepark 1 D-15236 Frankfurt (Oder)

priskalkulator!

1017-CPR-06.951.178TÜVSÜD

tel.: +48 61 813-56-09