HVORFOR OSS?

POL-PLAN har operert på verdensmarkedet i over 39 år som produsent av lettvekt telthaller, telt og bilpresenninger.

Selskapet er utelukkende basert på polsk egenkapital.

Kvaliteten på våre telthaller verdsettes av kunder fra hele verden. Fra selve begynnelsen har vi fokusert oss på å møte behovene til hver av kundene våre – både når det gjelder kvalitet og estetikk av våre produkter. Vi håper at vi vil være i stand til å oppfylle alle dine forventninger.

Pol-Plan produsent av lagerhaller
Pol-Plan produsent av lagerhaller

KVALITET FØRST!

Som en produsent av telthaller kjenner vi forventningene til kundene våre – de ønsker seg god kvalitet til rimelig pris. Takket være vår lange erfaring og samarbeid med pålitelige leverandører, har vi oppnådd et nivå som skiller oss fra andre bedrifter som opererer i bransjen. I dag er vi en av de ledende leverandørene av bilpresenninger, telter og telthaller.

Vi ønsker å tilby produkter som oppfyller de høyeste kvalitetskravene – både når det gjelder teknologi, pålitelighet og estetikk. Vi bruker spesialiserte materialer og har moderne fasiliteter, slik at vi kan produsere telthaller og andre typer strukturer som innebærer optimale løsninger og oppfyller dine behov. Samtidig garanterer vi korte leveringstider.

39 ÅR I MARKEDET, POLSK KAPITAL

Vi fokuserer på kundenes individuelle behov og ønsker å tilfredsstille alle av dem. Derfor kan du være sikker på at selskapet vårt vil levere en hall eller et telt med ønskede dimensjoner, konstruksjon og farger, og at produktet vil oppfylle dine andre ønsker.

Priskalkulator!

POL-PLAN Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 42/44, 62-060 Stęszew / Zamysłowo

POLAND