priskalkulator!

ISOLERING OG OPPVARMING AV TELTHALLER

Mange kunder som vurderer kjøp av en telthall har spørsmål om termisk isolasjon og varmeanlegg som kan brukes i disse.
Formålet med telthallen, spesifikke krav knyttet til lagrede produkter, dyr eller tjenester som hallen skal brukes til bestemmer valget av veggkledning og isolasjonsparametere for PVC-presenningen som utgjør taket samt varmesystemene.
Leichtbauhalle Sandwichplatten

På grunn av at telthaller har tallrike bruksområder som et fullstendig funksjonelt alternativ til ulike tradisjonelt bygde objekter (lagerhaller, industrihaller, idrettshaller, landbrukshaller, partyhaller), er det lurt å gjøre seg kjent med hele spekteret av løsninger innen termisk isolasjon og varmesystemer.

Partyhaller eller partytelt

Brukes hovedsaklig i vår- og sommersesongen og derfor krever de ikke samme isolering og oppvarming som f.eks. helårs lagerhaller.
Som veggkledning benyttes PVC-teltduk som beskytter mot vind og nedbør. Ekstra oppvarming kan enkelt leveres fra varmeapparater som bruker strøm, gass eller olje.
Leichtbauhalle PVC DachNår det gjelder lagerhaller, øker sandwichpaneler (polyuretanskum med kjerne med en tykkelse på 60 mm, tetthet på 40(+/−3) kg/m3 – mellom stålplater på 0,37 W/m2K) på veggene hallens termiske isolasjon.

Et element som er kompatibelt med den benyttede platen med kjerne på 60 mm er et PVC-materiale fra selskapet Sattler med basisparameter på 0,08 W/m2K (skum Polyplan termofoam 666) som kan brukes utelukkende på takets overflate.

Et oppblåsbart tak er en annen løsning for termisk isolasjon av en telthall.

 

Leichtbauhalle Aufblasbares Dach

Varm luft blir tilført ved hjelp av et varmeapparat inn imellom PVC-membranene som danner et ekstra varmeisolasjonslag. I tillegg gjør et oppblåsbart tak det lettere å fjerne snø.
Telthallene kan utstyres med ulike varmesystemer basert på varmeapparater som tilfører varm luft eller radiatorer.
Det benyttes varmeapparater som bruker olje, gass eller strøm. Varm luft tilføres med PVC-tunneler. Med varmeapparater får vi ønsket temperatur i mindre telthaller på kort tid.

Radiatorene er mest effektive når det gjelder konvertering av elektrisk energi til varme. Når de avgir stråling i det infrarøde båndet, er det ikke luften som blir oppvarmet. Det som blir direkte oppvarmet er objekter, vegger og gulv, og man får derfor intet varmetap slik som ved oppvarming av luft. Denne løsningen er spesielt nyttig ved oppvarming av telthaller og landbrukshaller med levende inventar (fjøs, grise- og hønsehus). Infrarød stråling varmer opp dyrene direkte.

Valget av et varmesystem tilpasset hallens spesielle karakter og kundens krav bør alltid være basert på en grundig analyse og beregninger. Selskapet Pol-Plan tilbyr sin kunnskap og lange erfaring på dette området.

 

Fornøyde kunder:
Telthaller volkswagenTelthaller bmw
Telthaller kghmlotto
Telthaller bonduellealcatel
azotybudka
Telthaller audiskoda
VI BYGGER
0
hvert år

VI OPERERER GLOBALT

Kvaliteten på våre telthaller verdsettes av kunder fra hele verden.

SPITSBERGEN, OMAN, NORGE, SAUDI-ARABIA, RUSSLAND, HELLAS, FRANKRIKE, TYSKLAND, STORBRITANNIA, SPANIA, NEDERLAND, ITALIA

Kvaliteten er bekreftet med standarder og sertifikater:


telthaller tuv sud logo
gsi
BLAUE ENGEL
CE

Våre telthaller tåler særdeles ekstreme forhold!
ADAM MICKIEWICZ UNIVERSITET POLARSTASJON – SPITSBERGEN
Konstruksjon i aluminium – snølast 150 – 300 kg/m²!

POL-PLAN Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 42/44, 62-060 Stęszew / Zamysłowo

POL-PLAN Vertriebs GmbH & Co. KG Im Technologiepark 1 D-15236 Frankfurt (Oder)

priskalkulator!

1017-CPR-06.951.178TÜVSÜD

tel.: +48 61 813-56-09