priskalkulator!

INDUSTRITELT

En ny produksjonshall kan være eT betydelig økonomisk løft for en bedrift som utvikler sin produksjonsaktivitet, og i generell bevissthet er den ikke assosiert med et telt – en telthall.

Industritelt eller telthaller kan på mange måter erstatte dyre tradisjonelt bygde industrihaller.

De er verken primitive eller eller har kort brukstid.En telthall kan faktisk være et flerårig anlegg  (36 måneders garanti og minst 10 år beregnet brukstid og reell levetid) med et stort volum (10000 m2 og mer), utstyrt med alle systemer og tilbehør som er nødvendig for produksjon, og det vil bare være taket som kledd med teltduk som gjør at det ligner på et telt, noe som kreves etter plan- og bygningsloven.

For en bedrift  som bestemmer seg for et industritelt, er det mulig å skaffe seg en fullstendig funksjonell produksjonshall i løpet av kort tid som bare koster en brøkdel av prisen for en tradisjonell produksjonshall.

Det vil være en mobil hall som kan lett utvides. Montering og demontering av en stor telthall varer vanligvis fra én til noen få dager, noe som gjør det mulig å oppnå en ekstremt funksjonell beskyttelse av arbeidsplassen mot ugunstige værforhold i tilfelle av sesongarbeid, f.eks. vegarbeid som krever at arbeidsstedet “beveger seg” etter hvert som arbeidet skrider frem.

Et utmerket eksempel på bruk av telthaller som industriobjekter er skipsbyggingsindustrien.

Blant kundene til Pol-plan finnes det også yachtverft som bruker industritelt som helårs produksjons- og lagerhaller. Disse er telthaller med vegger laget av trapesformet tinn eller sandwichpaneler med et termisk isolasjonslag. Den mest avanserte versjonen inkluderer et system av oppblåsbare tak som gir ekstra termisk isolasjon. Hallene er utstyrt som tradisjonelle produksjonshaller med nødvendig belysning, ventilasjon, varme-/klimaanlegg, porter, dører, og eventuelt ramper for lastebiler.

Dersom produksjonen skal foregå under mindre ubehagelige termiske forhold, er det nok med  industrielle telt av teltduk.

Et interessant eksempel er lette telthaller med teltduk plassert på spor som brukes i store verft. Denne løsningen garanterer en perfekt beskyttelse av prosessene med sveising, maling eller sandblåsing av store konstruksjoner i stål.

I jernbaneindustrien eller vegbygging er et industritelt laget helt og holdent av PVC, som er en billig måte å beskytte byggegrunnen på samt øke komforten og effektiviteten.

Alle byggeløsninger ved telthallene fra Pol-Plan garanterer sikkerhet og de høyeste driftsparametrene. Det er verdt å merke seg at i motsetning til mange konkurransedyktige løsninger, er selv de største hallene som krever høy motstand mot snø og vindbelastninger basert på strukturer laget av slitesterke og lette aluminiumsprofiler, ikke på en tung stålstruktur som utelukker mobilitet.

Fornøyde kunder:
Telthaller volkswagenTelthaller bmw
Telthaller kghmlotto
Telthaller bonduellealcatel
azotybudka
Telthaller audiskoda
VI BYGGER
0
hvert år

VI OPERERER GLOBALT

Kvaliteten på våre telthaller verdsettes av kunder fra hele verden.

SPITSBERGEN, OMAN, NORGE, SAUDI-ARABIA, RUSSLAND, HELLAS, FRANKRIKE, TYSKLAND, STORBRITANNIA, SPANIA, NEDERLAND, ITALIA

Kvaliteten er bekreftet med standarder og sertifikater:


telthaller tuv sud logo
gsi
BLAUE ENGEL
CE

Våre telthaller tåler særdeles ekstreme forhold!
ADAM MICKIEWICZ UNIVERSITET POLARSTASJON – SPITSBERGEN
Konstruksjon i aluminium – snølast 150 – 300 kg/m²!

POL-PLAN Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 42/44, 62-060 Stęszew / Zamysłowo

POL-PLAN Vertriebs GmbH & Co. KG Im Technologiepark 1 D-15236 Frankfurt (Oder)

priskalkulator!

1017-CPR-06.951.178TÜVSÜD

tel.: +48 61 813-56-09