priskalkulator!

DRESSURBANER BASERT PÅ TELTHALLER

Det å investere i en dressurbane er en utfordring som alle hesteskoler står ovenfor som ønsker å utvikle seg og gi kundene sine komfortable treningsforhold året rundt.

 dressurbane

Tradisjonelle byggeløsninger kan være kostbare og tidskrevende. Dressurbaner av mur kan ikke flyttes fritt til et annet sted.

DEN IDEELLE LØSNINGEN KAN VÆRE TELTHALLER SOM GRUNNLAG FOR EN DRESSURBANE.

Til tross for at de er lette og mobile (montering/demontering – 1-3 dager) og ikke krever faste fundamenter, er disse konstruksjonene som er basert på aluminiumsprofiler sterke og holdbare, slik at du kan bruke dressurbanen i minst 10 år.

Telthallenes skalerbare strukturer kan lett utvides med ekstra moduler, etter hvert som skolen utvikler seg.

I det omfattende tilbudet av selskapet Pol-Plan finnes det også billige runde dressurbaner – longeringsbaner i form av arenaer som oppfyller behovene til små rideskoler, samt større haller som kan fungere som dressurbaner, show-rooms, konkurransebaner, samt fullstendig utstyrte staller med stallbokser.

I standardversjonen er veggene og taket laget av en varig, brannsikker PVC-presenning som gir naturlig lys i løpet av dagen.

Bedre termisk isolasjon oppnår man takket være sandwichpaneler, samt  et oppblåsbart tak (krever varmeapparat for tilføring av varm luft).

Slike dressurbaner er det perfekte alternativet for rideskoler eller bedrifter som driver med agroturisme med virksomhet om høsten og vinteren.

dressurbane

Ifølge byggeloven må telthaller tilpasses lokale snø- og vindforhold. Pol-Plan har en lang erfaring i bygging av telthaller tilpasset ekstreme snøforhold som f.eks. i nordiske land.

Ekstra utstyr for en dressurbane kan inkludere:

  • skyveporter
  • belysning
  • Varme- og ventilasjonsanlegg
  • renner

Med over tretti års erfaring i produksjon av telthaller, garanterer vi faglig rådgivning vedrørende valg av parametere og utstyr for rideskolen, slik at den fullstendig oppfyller dine behov.

 

Referenzkunden:
tent halls volkswagentent halls bmw
tent hall for kghmtent halls lotto
tent halls bonduelletent halls alcatel
tent halls grupa azotytent halls budka
tent halls auditent halls skoda
Wir errichten
0
Zelthallen jährlich

Wir sind global tätig

Die Qualität unserer Zelthallen schätzen Kunden aus aller Welt.

Spitzbergen, Oman, Norwegen, Saudi-Arabien, Russland, Griechenland, Frankreich, Deutschland, Großbritannien, Spanien, Niederlande, Italien

Qualität nach geltenden Normen und mit Prüfzeugnissen bestätigt:


Reithalle TUV
certyfikat gsi
certyfikat BLAUE ENGEL
certyfikat CE

POL-PLAN Sp. z o.o.
ul. Wrocławska 42/44, 62-060 Stęszew / Zamysłowo

Stammkapital: 5.800.000 PLN – voll eingezahlt

Zelthalle kalkulieren!

1017-CPR-06.951.178TÜVSÜD

tel.: +48 61 813-56-09