VÅRE FORDELER

Eget prosjektbyrå

Polplan har et eget prosjektbyrå – våre designere er i stand til å utvikle nesten alle telthaller etter ditt ønske, i henhold til dine spesifikasjoner. Hver kunde er garantert en personlig service – resultatet er et prosjekt som reflekterer alle dine forventninger når det gjelder størrelse, type konstruksjon og materialer som brukes, farger og overflater. Våre telthaller oppfyller alle dine krav.
Våre konstruksjoner oppfyller følgende standarder:
• konstruksjon i samsvar med DIN EN 13782, EN 1990, EN 1999-1-1: 2007
• sveising av konstruksjon 1090-1: 2009 + A1: 2011
• Teltduk PN-EN13501 -1 + A1: 2011 DIN 4102 B1, M2, DIN 18204-1
• CE

telthaller produsenten

Årelang erfaring

POL-PLAN ble etablert i 1983 og er for tiden den eldste produsenten av presenninger, telthaller og telt i Polen. Vi gjør vårt ytterste for å oppfylle behovene til kundene våre, og vi håper at vi også kan oppfylle dine forventninger i denne forbindelse. Takket være vår lange erfaring, har vi også omfattende kunnskap til markedet og kundenes behov. Derfor kan vi oppfylle alle disse, selv i tilfelle av kompliserte oppdrag, modifikasjoner eller utvidelser av konstruksjoner.

Et bredt utvalg av produkter

Tilbudet vårt omfatter et bredt utvalg av produkter som bilpresenninger, telt og lette telthaller, paviljonger i attraktive former og med sofistikert takkonstruksjon, lagerhaller med en bredde på opptil 10 meter og valgfri lengde, partyhaller med allsidig anvendelse, idrettshaller, landbrukshaller og hestehaller. Vi tilpasser alle disse til kundenes individuelle behov, slik at du får et produkt som oppfyller alle krav til dimensjoner, materialer og konstruksjon.

Materialer av høyeste kvalitet

Til produksjon av våre telthaller, telt og presenninger bruker vi utelukkende materialer av høyeste kvalitet fra våre utprøvde leverandører. Til produksjon bruker vi forskjellige typer materialer – spesialisert PVC med økte parametere, trapesformet tinn, isolerte sandwichpaneler, aluminiumsprofiler, samt fittings og monteringselementer i varmforsinket stål. Konstruksjonens sikkerhet, holdbarhet og utholdenhet er alltid en prioritet for oss, og derfor er produktene våre en garanti for tilfredsstillelse.

namioty halowe

podejscie_do_klienta

Montering

Selskapet vårt driver ikke utelukkende med produksjon av telthaller av høy kvalitet, men vi tilbyr også profesjonell montering. Våre monteringsteam består av erfarne spesialister som har den nødvendige kunnskapen og verktøyet for å gjennomføre montering av telthaller – vi garanterer raskt og sikkert arbeid. Monteringstiden er avhengig av hallens størrelse – den varer fra flere timer til én dag. Takket være vår monteringstjeneste kan du være sikker på at hallen er stabil og holdbar.

Individuell tilnærming til kunden

Vi bryr oss om fullstendig kundetilfredshet, så hvis du bestemmer deg for å samarbeide med oss, vil dette samarbeidet være tilpasset dine ønsker og forventninger fra begynnelse til slutt. Konsultasjoner er grunnleggende i arbeidet vårt og vi vil diskutere alle detaljer knyttet til bestillingen deres grundig – bare i et slikt tilfelle kan realiseringen foregå uten noen misforståelser, og det ferdige produktet vil oppfylle alle dine forventninger. Vi tilbyr også faglig rådgiving i å velge de beste løsningene.

hale namiotowe sprzedaż